Admitere în magistratură 2017: Înscrierile au loc în luna februarie

Concursul de admitere în magistratură de anul acesta are loc în perioada 7 februarie – 22 mai 2017, potrivit unui anunț recent, iar cei interesați trebuie să știe că se pot înscrie până la sfârșitul lunii februarie. Anul acesta sunt scoase la concurs 85 de posturi pentru judecători și 43 de posturi de procuror, în diverse zone ale țării. La fel ca în fiecare an, concursul constă în două etape, prima fiind reprezentată de proba scrisă și de testarea de logică, iar cea de-a doua etapă este proba interviului.

Cei care vor să devină judecători sau procurori trebuie să știe că a fost anunțată recent organizarea concursului de admitere în magistratură de anul acesta. Potrivit anunțului, concursul are loc în perioada 7 februarie – 22 mai 2017, iar posturile scoase la concurs sunt în număr de 85 pentru judecători, la judecătorii, respectiv 43 de posturi de procuror, la parchetele de pe lângă judecătorii. Înscrierile au loc luna aceasta, până pe 28 februarie.

Concursul constă în două etape: prima etapă este reprezentată de proba scrisă, din 9 aprilie 2017, și din testarea raționamentului logic, care are loc pe 23 aprilie 2017. Cea de-a doua etapă a concursului este proba interviului, la care nu pot participa decât cei care au trecut și de celelalte două probe. Candidații eligibili vor susține interviul în perioada 8-21 mai 2017.

Continuare articol pe avocatnet.ro

Foto: condei.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *